Arno Vandijck

JAVA Developer

Graduaat Toegepaste Informatica, UC Leuven-Limburg (UCLL).

Drinkt liefst een goed glas rode wijn.

Mag je wakker maken voor een avontuurlijke wandeling in de bergen.

Arno werkt

 2 jaar bij Juvo

 Nu bij “confidentieel”

Traject binnen Juvo

Juvo BV

Inhouse webshop

Mijn eerste project was een webapplicatie voor een fictieve webshop van Juvo. Daarin hadden niet-geregistreerde gebruikers beperkte toegang tot het bekijken van producten. Ingelogde gebruikers konden producten aan hun winkelwagentje toevoegen en bestellingen plaatsen. Gebruikers met specifieke autorisaties hadden bovendien de bevoegdheid om producten toe te voegen, aan te passen en te verwijderen, en alle bestellingen op te vragen.

Juvo BV

Inhouse Taxi App

Het tweede project was een uitbreiding van een bestaande applicatie voor een taxibedrijf. Die was verantwoordelijk voor het aanmaken, beheren en verwerken van taxiritten. Een andere cruciale functie was het genereren van facturen, op basis van geselecteerde ritten en aanvullende informatie die in het systeem werden ingevoerd.

Opvallend was dat de applicatie nog steeds draaide op Java 8, hoewel de ondersteuning voor deze versie was beëindigd. Mijn taak was om de applicatie te upgraden naar de nieuwere Java 17-versie en tegelijk het buildproces te automatiseren met behulp van Bitbucket-pipelines.Juvo BV

"Confidentieel"

Als fullstack ontwikkelaar bij de klant heb ik diverse projecten succesvol afgerond, onder meer applicaties voor het nazicht van medicatie voor het afbouwen van slaapmiddelen. Ondertussen gebruiken meer dan 5.000 apothekers in België deze apps op de werkvloer. In combinatie met de positieve feedback geeft me dat enorm veel voldoening.

Momenteel ben ik verantwoordelijk voor het opzetten en ontwikkelen van de volledige front-end met React. Daarvoor werk ik nauw samen met het Java-back-end team. Dit project biedt mij aanzienlijke vrijheid en verantwoordelijkheid, waardoor ik zelf meedenk en beslis over de benodigde front-end-aspecten.
Persoonlijke groei

De indruk die ik bij Juvo kreeg, was meteen positief. Het is een jong bedrijf waar iedereen op hetzelfde niveau staat, en waar er ruime mogelijkheden zijn voor persoonlijke groei. Juvo biedt iedereen de gelegenheid om te groeien en voorziet daarvoor uitgebreide ondersteuning.

Er is ook een sterke betrokkenheid bij het welzijn van het personeel. Zo bieden ze iedereen een jaarlijks opleidingsbudget aan dat naar eigen wensen kan worden besteed. Bovendien stellen ze persoonlijke coaches voor. Die stippelen samen met jou een traject uit en begeleiden je gedurende dit proces.

Interne opleiding

Bij Juvo wordt voortdurend geluisterd naar jouw behoeften en gecheckt of alles goed verloopt, zowel op persoonlijk vlak als in projecten. Elk jaar wordt er veel energie gestoken in een grote teambuilding waar het hele bedrijf aan deelneemt. Tijdens de kwartaalmeetings geeft Juvo zeer transparante presentaties over de financiële prestaties en groei van het bedrijf. Deze bijeenkomsten worden vaak afgesloten met een informele pizza en drankje, of zelfs een leuke activiteit.

In het begin van mijn loopbaan kreeg ik een uitgebreide interne opleiding over Java 17, Spring, JUnit, JPA en Maven. Die diende als verfrissing van mijn bestaande kennis en bood de mogelijkheid om nieuwe terreinen te verkennen. De theoretische inzichten die ik tijdens deze opleidingsperiode heb opgedaan, bracht ik meteen in de praktijk voor mijn twee interne projecten.

In het kort: werken bij Juvo is plezant!

Nog meer over Arno

Ik ben gedreven en heb een passie voor technologie en softwareontwikkeling. Naast mijn werk sport ik graag. Zo ga ik regelmatig hardlopen en kun je me vinden in de lokale fitness. In de zomermaanden trek ik er graag op uit voor avontuurlijke reizen, waar ik me volledig kan uitleven met lange wandeltochten en het beklimmen van routes in de bergen. Activiteiten die me niet alleen een welgekomen ontspanning bieden, maar ook bijdragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling en doorzettingsvermogen.

Uitdagingen

Elk project heeft zijn uitdagingen: overal leer je bij en ontdek je nieuwe dingen. Dat maakt het net zo boeiend.

Als junior software ontwikkelaar ligt mijn voornaamste persoonlijke uitdaging in het leren van nieuwe technologieën. Bij de klant heb ik mezelf intensief bijgeschoold in het front-end framework React, dat ik inmiddels goed beheers. 

Dit project omvat een compacte groep ontwikkelaars, waardoor ik zelf aanzienlijke verantwoordelijkheid draag. Via het rechtstreeks contact met de eindgebruiker ontvang ik directe feedback over mijn front-end ontwikkeling.

Tegelijk heb ik mijn Oracle Certified Associate (OCA) behaald en ben ik bezig met het behalen van mijn Oracle Certified Professional (OCP) certificering. Wat hierbij opvalt, is dat Juvo mij de volledige vrijheid biedt en geen overbodige druk uitoefent. Dit geeft mij de kans om op mijn eigen tempo te leren en te groeien.

Aan de slag bij juvo?

Contacteer ons!

Binnenkort samen met Arno aan de slag als consultant? Samen gastcolleges geven aan gemotiveerde studenten?

Ontdek onze vacatures!